Harta site-ului
Ajutor
Ziua uşilor deschise
Ziua uşilor deschise

La data de 26 aprilie 2023, conform planului de activitate, în Gimnaziul Pîrîta a avut loc un eveniment important, atât pentru cadrele didactice și elevi, cât și pentru părinții și picii de la grădiniță, "ZIUA UŞILOR DESCHISE". 
Am avut deosebita plăcere de ai avea alături de noi, ca invitați, pe cei care în anul de studii 2023-2024 vor fi discipolii noștri, elevi în clasa întâi, însoțiți de directoarea grădiniței "Viorica", doamna Nagalisov Veronica, metodista Creciun Elena, ghidați și susținuți de educatoarele Burunsus Tatiana, Verlan Irina, Gricihin Valentina, Doban Aurelia, cât și părinții acestora.
Picii de la grădiniță au fost întâmpinați cu mare drag de absolvenții claselor primare, elevii clasei a IV-a, absolvenții treptei gimnaziale, elevii clasei a IX-a, de directorul gimnaziului Verlan Feodora, Pisari Natalia - dir.adj.instruire, Marținchevici Lilia - dir.adj.educație, cât și de primele învățătoare Serbul Ludmila și Gherlac Elena, cu care vor începe călătoria în țara minunată a cunoștințelor.
Copiii însoțiți de părinți au fost invitați în sala de festivități unde directoarea a ținut un discurs de bun venit în care a adus la cunoștință părinților câteva criterii din metodologia de înscriere a elevilor în clasa întâi, a vorbit despre responsabilitățile părinților sau a reprezentanților legali a copiilor, a vorbit despre performanțele elevilor din instituție și despre dotarea tehnico-materială a instituției.
Doamna director a dat citire listelor noilor clase create, după care fiecare diriginte a însoțit copiii alături de părinți în sala de clasă unde au continuat să facă cunoștință. Învățătoarele au pregătit pentru viitorii discipoli diferite activități distractive alături de viitorii absolvenți.
Copiii de la grădiniță s-au simțit plini de emoții, impresionați de cele văzute și de atmosfera din școală. Ei ard de nerăbdare să treacă cât mai repede vara să se reîntoarcă la școală în calitate de elevi, însoţiţi de sora sau fratele mai mare, unde deja îi așteaptă o bancă, un scaun și un miros de carte nouă.
La final au plecat acasă cu cadouri modeste, ca amintire, de la evenimentul "ZIUA UȘILOR DESCHISE".
Le dorim mult succes în continuare și îi așteptăm cu mare drag!

Lilia MARŢINCHEVICI, director adjunct responsabil de procesul educativ din Gimnaziul Pîrîta

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ziua uşilor deschise - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta